En liten sammanfattning om månaden i Amerika

Dokusåpan om Loise gustafsson i Amerikat.

Loise startade med att ta flyget alldelses ensam till det stora landet amerikat som många svenskar imigrerade till under tidigare förhållanden i sveriges historia. Men hon skulle inte till Minnesota utan hon valde att bo hos en familj i Easton Connecticut. Connecticut består mest utav skog, det är ett väldigt vacker del utav Amerikat och ligger ruskigt nära modemetropolen New York, manhattan.
Familjen har en sommarstuga i Melbourne Florida, där stormen Fay härjarade under vistelsen och rika privatplansägare som är släkt till corinne bor, även i samma område som John Travolta en gång bott. Disney world ligger runt  hörnet och surfing vågorna är grymma. Flyende hem från stormen Fay kom Loise tillbaka hem till slottet och skogen i Connecticut. Johanna en vän till Loise tar ut henne på äventyr i stamford, Hon är på krogen som i amerikat har 21 års gräns.
En väldigt trevlig kväll som senare slutar i katastrof. Hon åker vilse i dessa vilda skogar och ägnar 3 timmars hysteriskt gråtande bilfärd i soutport. Tillslut när hon drabbades av panik gjorde hon det som hon allra helst ville slippa.
Hon ringde hem och väckte Corinne och Paul kl 03.00 på natten och storgrät. Mitt ute i skogen utan civilisation och inget batteri på mobilen gav nästan allihopa upp hoppet om att kunna få hem denna svenska, vilsna tjej på bästa sätt.
Men då kommer räddningen- The amerikan PD.
-How are you doin mam ?
Hysterisk gråtande får hon ur sig..
-I dont know how to come hoooooome.
-Where do you live ?
- In easton.
- Well follow me , I have called on a partner so we have to wait for him Ok ?
You are gonna be alright.
- Thank you sooo much , lyckas hon få ur sig.
Hon fick slut poliseskort ändra fram till dörren där två värdföräldrar väntade på henne och ger henne en stor kram och småskrattade lite. Idag fredag är hon hemma hon vågar inte gå ut idag, Händelsen har satt djupa spår i henne.
Men förhoppningsvis går de över.
Undrar vad som händer härnäst ?

Keeep in touch


Kommentarer
Postat av: Brandt

Kan du fixa den på ljudbok till Helena o Mia??????

2008-08-23 @ 07:50:21
Postat av: Pernilla

Lollo !!! jag är såå avudnsjuk på allt du gör=) hade kanske hoppat polisdramat..haha! men de lär bli ett roligt minne om ett tag :) ta vara på tiden, sverige suger! haha!

2008-08-23 @ 20:33:37
Postat av: Anonym

Lollo !!! jag är såå avudnsjuk på allt du gör=) hade kanske hoppat polisdramat..haha! men de lär bli ett roligt minne om ett tag :) ta vara på tiden, sverige suger! haha!

2008-08-23 @ 20:34:09
Postat av: Loppan

heeej syrran :D

ohh va sjuka saker du har för dig , vi lirade mot torpa ias idag !! jäklar va grymmmmmmma vi var, de fick stryk me 5-1

saknar dig <3

2008-08-24 @ 19:46:07
Postat av: Lisen

Du är ju för gooo! Jäklar vad du hinner med! Loppan lirade skjortan av Torpa idag!!! Du skulle varit stolt!

Hälsa NYPD!!! Sköt om dig!Kram

2008-08-24 @ 20:21:13
Postat av: Mamma

Ja du lilla gumman de händer mycket runt dig. Denna händelse kommer du att ha roligt åt om ett tag. Håller me Brandt, det här skulle finnas som ljudbok till mig och Mia. Du vet ju hur jag är med att läsa =)-

Ha de bra så hörs vi i veckan. Kram mamma

2008-08-24 @ 22:03:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0